Samenwerking Noaber Energie – energieleverancier Engie

Noaber Energie werkt samen met Engie. Op de speciale webpagina vindt u meer informatie  (engie-energie.nl/noaber-energie) .

  •  ENGIE koopt de door onze coöperatie opgewekte energie
  •  ENGIE maakt deze energie beschikbaar via het electriciteitsnet
  •  ENGIE verrekent voor de eerste 4 daken (Kiekebosdak, Arkelsteijndak, de Meyer-dak,  Erve de Eersteling-dak) het belastingvoordeel Regeling Verlaagd Tarief (Postcoderoos) op de jaarafrekening. Vanaf het dak van te Boekhorst in Lettele wordt gesubsidieerd vanuit de SCE-regeling (Subsidiëring Coöperatie Energie-opwekking). Participanten bij dat dak ontvangen hun winstdeling op een andere manier (regelrecht als winstuitkering van de coöperatie).
  •  ENGIE betaalt per lid een vergoeding aan Noaber Energie als het coöperatielid ook thuis energie van Engie betrekt
  •  ENGIE vergoedt aan leden die klant worden de overstapboete bij het afsluiten van een 3-jarig contract. Interesse in een overstap? Bereken hier uw voordeel

Engie? Kan ik ook bij mijn huidige energieleverancier blijven?

Ja, altijd. Alleen: bij de oude postcoderoosregeling (bij Kiekebos, Arkelsteijn, De Meyer en De Eersteling) is het van belang om te controleren of de energiemaatschappij meedoet aan de verrekening van de energiebelasting (vrijwel allemaal doen ze dat). Kijk op werkt-je-energieleverancier-mee  om te zien of jouw leverancier meedoet. Deelnemers aan de nieuwe postcoderoosregeling (vanaf het dak van De Lange Pier) krijgen hun rendement van de coöperatie, via jaarlijkse winstdeling).

Coöperatieleden betalen een jaarlijkse bijdrage aan administratiekosten van € 50,–.  Die bijdrage wordt door Engie voldaan voor coöperatieleden die ook thuis hun energie afnemen bij Engie.

Belangstelling? In een paar stappen wordt het voor u geregeld

Heeft u belangstelling? Ga naar Opgave voor info-avond en vul uw gegevens in. Wij nodigen u dan uit voor een informatieavond. Wij beantwoorden graag uw vragen en leggen u uit hoe u in een paar stappen de trotse bezitter kunt worden van zonnepanelen van Noaber–Energie!