12 maart 2021: Zet ‘m op 60! Liever vandaag dan morgen!

Door de temperatuur van je cv-ketel iets lager te zetten, bespaar je gas en daarmee geld! In ongeveer een minuut tijd bespaar je zomaar € 60 op je jaarlijkse energierekening. Mooi meegenomen toch?? En nee, je hoeft niet bang te zijn voor een koude douche. En nee, het is ook geen nepverhaal of rare truc.

De meeste cv-ketels zijn standaard ingesteld op 80 graden. Met die hogere temperatuur blijft het zelfs bij zeer strenge vorst warm in een slecht geïsoleerd huis. Maar dit komt nog nauwelijks voor: de winters worden milder en de huizen worden beter geisoleerd. Door de temperatuur van je verwarmingswater (niet je tap- en douchewater) te wijzigen naar 60 graden, verbruik je veel minder gas. Dat is op allerlei manieren beter, voor het milieu en voor jou: doordat je minder gas verbruikt, stoot je ook minder CO2 uit en je merkt het direct op je energierekening.

En gaat het wel vriezen dat het kraakt en je krijgt het koud in huis? Dan stel je hem gewoon tijdelijk weer hoger in…

Het is bovendien erg simpel, voor de meeste ketels gaat het om enkele handelingen die binnen een minuut geklaard zijn.
Bekijk daarvoor de instructievideo’s op zet’mop60  https://zetmop60.nl ; je kunt ze ook downloaden op https://zetmop60.nl/downloads/  . Hulp nodig? Mail dan naar info@noaber-energie.nl , dan kijken we of we je op weg kunnen helpen.

Gelukt?  Stuur dan een selfie naar info@noaber-energie.nl . Dat zouden wij van Noaber energie erg leuk vinden, want als we 60 selfies hebben verzameld, kunnen we 2.500 euro winnen!

We stellen het ook enorm op prijs als je je selfie wil delen op facebook, twitter of LinkedIn! Graag met een linkje naar onze website erbij: www.noaber-energie.nl.  Samen besparen we meer! #ketelselfie #zetmop60 .

Zetmop60 is een initiatief van Urgenda  https://www.urgenda.nl/  (je weet wel, die van de rechtszaak tegen de regering over klimaatmaatregelen) en cv-ketelfabrikanten. Noaber Energie ondersteunt de actie van harte!

Als je meedoet met de selfie-actie geef je toestemming aan Noaber Energie om je emailadres te delen met Urgenda.

Meer weten? Ga naar https://zetmop60.nl.