Waarom zonnestroom via het Noaber-Energie Fonds?

 • U draagt samen met boeren actief bij aan lokale duurzame stroomvoorziening: u weet waar uw energie vandaan komt!
 • Uw eigen dak is niet geschikt voor zonnepanelen of u vindt zonnepanelen uw huis ontsieren
 • U draagt bij aan een beter klimaat
 • U krijgt wel de lusten maar niet de lasten van zonnepanelen
 • U bent veel goedkoper uit dan bij zonnepanelen op uw eigen dak door scherpe inkoop en efficiënte installatie
 • U maakt een goed rendement!
 • Nieuwsgierig? We zijn volop bezig met inschrijvingen voor ons vierde dak, dat we misschien dit jaar nog kunnen realiseren. En dat zou fijn zijn, want de subsidieregeling rond zonnepanelen gaat veranderen, en wij voorzien dat de nieuwe regeling wat minder gunstig zal zijn dan de huidige. Wie interesse heeft: nu is het moment om in te stappen!
 • Barometer zonnedaken in ontwikkeling:

  De Meyer
  210 Compleet, installatie voltooid
  Klein Hegeman
  134 van 138
  Compleet, installatie voltooid mei 2021
  te Boekhorst
  193 van 198
  Subsidie aangevraagd op 1 april (geen grap)


Belangstelling?  Ivm de covid maatregelen doen we geen groepsbijeenkomsten maar u kunt zich nog steeds aanmelden voor telefonisch contact of, onder corona-voorwaarden, een bezoek thuis. Laat van u horen per mail info@noaber-energie.nl .

 

Interesse? Ga naar Opgave voor info-avond en meld je aan. We sturen een bericht zodra er weer een informatie-avond gepland is!

De zonnepanelen op het eerste dak van melkveehouderij Nijkamp – Marsman te Oxe zijn inmiddels verkocht aan burgers uit Bathmen en omgeving. Het dak heeft de mooie naam Kiekebos.

De verkoop van het tweede dak van melkveehouderij Roeterdink is inmiddels voltooid! Dit dak heeft de toepasselijke naam Arkelsteijn. Op 9 november 2019 vond de plechtige opening plaats.

In juli 2020 werd de inschrijving van dak 3 voltooid. Op het biologische pluimveebedrijf van de familie Nikkels zullen in september 210 panelen gelegd worden. Jan Hein heeft er zin in!